omaolo.fi Rokotukset
06.04.2021

Aiko­ja koro­na­ro­ko­tuk­seen vie­lä run­saas­ti saa­ta­vil­la, joten laa­jen­nam­me kohderyhmää!

Koro­na­ro­ko­tuk­seen on jää­nyt usei­ta aiko­ja vapaak­si täl­le vii­kol­le, joten laa­jen­nam­me roko­tus­ten koh­de­ryh­mää: koro­na­ro­kot­teen voi nyt jäl­leen saa­da kaik­ki 18–69-vuotiaat ris­ki­ryh­mään 1 kuu­lu­vat Soi­ten alu­een asukkaat.

Aiko­ja anne­taan puhe­li­mit­se vie­lä tänään ti 6.4. ilta­päi­väl­lä. Säh­köi­nen ajan­va­raus on avoin­na niin kau­an kuin roko­te­ai­ko­ja on vapaana.

Ajan­va­raus koronarokotukseen:

  • Puhelinajanvaraus numerossa 06 828 7488.  Linja on avoinna niin kauan kuin aikoja on varattavissa. Linja katkaistaan, kun rokotuksiin annettavat ajat loppuvat. Muina aikoina puhelimessa kuuluu tiedote.
  • Sähköinen ajanvaraus netissä Omahoito-palvelussa osoitteessa: https://soite.terveytesi.fi . Omahoito-palveluun tulee kirjautua omilla pankkitunnuksilla (tai muulla vahvalla tunnistautumisella), jolloin ajan voi varata itselleen. Ajan toisen henkilön puolesta voi varata, mikäli puolesta asioinnista on tehty sopimus. Lue lisää: https://www.soite.fi/toisen_puolesta_asiointi

Soi­tes­sa 18–64-vuotiaita ris­ki­ryh­mään 1 kuu­lu­via roko­te­taan mRNA-rokot­teil­la (Pfizer-BioN­tec Comir­na­ty ja Moder­na). Yli 65-vuo­tiai­ta roko­te­taan Astra Zenecan rokot­teel­la THL:n suo­si­tus­ten mukaisesti.

koronavilkku-banneri-mobiili
rokotteet-ja-koronavirus-banneri

Sosiaalinen media