omaolo.fi
18.04.2020

Koro­na­tie­do­te 18.4.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin ja pitää yllä tilannekuvaa. Soiten alueella tilanne jatkuu hyvin rauhallisena ja varautuminen etenee suunnitelmien mukaan.

Tilanne on ennallaan: uusia koronavirustartuntoja ei ole todettu tänään Soiten alueella. Yhtään koronapotilasta ei ole osastohoidossa. Yhteensä Soiten alueella on todettu siis 15 koronavirustartuntaa ja kaikki tartuntaketjut on pystytty jäljittämään.  Koronapuhelimessa ja –poliklinikalla tilanne jatkuu erittäin rauhallisena.

Koro­na­val­mius­ryh­mä tie­dot­taa Soi­ten Huol­to­var­muus­kes­kuk­ses­ta saa­mis­ta suojaimista

Huoltovarmuuskeskus on toimittanut suu-nenäsuojaimia myös Soiten alueen käyttöön. Mediassa on ollut esillä Huoltovarmuuskeskuksen ”laatupoikkeama”, joka koskee NIDY-merkkisiä suu- ja nenäsuojaimia. Näiden suojaimien on todettu aiheuttavan allergisia oireita käyttäjille. Soiten alueelle ei ole toimitettu allergiaa aiheuttavia NIDY-merkkisiä suojaimia. Soitelle Huoltovarmuuskeskuksesta toimitetut suojaimet ovat ”HVK_W truworth_face” -merkkisiä suojaimia, joita voidaan käyttää mm. kotihoidon ja palveluasumisen tehtävissä.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media