omaolo.fi
19.03.2020

Koro­na­tie­do­te 19.3.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin klo 12 ja pitää yllä tilannekuvaa. Valmistautuminen etenee suunnitellusti.

Tällä hetkellä tilanne on edelleen rauhallinen, eikä uusia positiivisia testituloksia ole saatu Soiten alueelle viime viikonlopun kahden positiivisen tuloksen jälkeen. Näytteitä on otettu. Koronapoliklinikalla ja –puhelimessa ei ole ollut ruuhkaa.

Oma testauslaite on tulossa, mutta tarkempi aikataulu ei ole vielä selvinnyt.

Soiten yksiköissä on rauhallista ja henkilökunnalla on hyvä asenne. Henkilöstöä on kartoitettu ja uudelleensijoitettu sinne, missä henkilökuntaa tullaan tarvitsemaan eniten, ja tämä työ jatkuu edelleen. Henkilöstön koulutuksia on lisätty epidemiatilanteeseen varautumisen näkökulmasta.

Nettiin on laitettu ilmoitus, jonka kautta eläköityneet sekä muut vapaana olevat ammattilaiset voivat ilmoittautua Soiteen töihin.

Etätyötä tehdään etätyöohjeen mukaisesti esimiehen valvonnassa. Heille, jotka eivät voi tehdä etätyötä, laaditaan opiskelumateriaalipaketti, jota voivat alkaa käymään läpi.

Hoidon ja hoivan yksiköitä on kartoitettu sen perusteella, mitä yksiköitä voidaan tarpeen mukaan muuttaa koronapotilaille sopiviksi. Tätä työtä jatketaan ja asiasta tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

Lisäksi ollaan perustamassa ns. kotikorona-tiimi, joka keskittyy infektiopotilaiden kotihoitoon. Tätä valmistellaan Hoidon ja hoivan toimialueella.

Ajantasaiset aukioloajat ja toimintamuutokset löytyvät Soiten tiedotteesta:
https://korona.soite.fi/soiten-poikkeavat-aukioloajat-koronavirusepidemian-johdosta-2/

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media