omaolo.fi
20.03.2020

Koro­na­tie­do­te 20.3.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin klo 12 ja pitää yllä tilannekuvaa. Valmistautuminen etenee suunnitellusti.

Tällä hetkellä tilanne on edelleen rauhallinen, eikä uusia positiivisia testituloksia ole saatu Soiten alueelle viime viikonlopun kahden positiivisen tuloksen jälkeen. Näytteitä on otettu nyt loppuviikolla vähemmän kuin alkuviikosta. Koronapoliklinikalla ja –puhelimessa ei ole ollut ruuhkaa.

Valmiusryhmä päätti, että yli 70-vuotiaiden ohjeistukseen ei perusteta erillistä neuvontanumeroa tässä vaiheessa, vaan nyt käytössä olevan henkisen ensiavun huolipuhelimen toimintaa laajennetaan siten, että tästä numerosta puh. 06 828 7288 vastataan myös ikäihmisten koronatilanteeseen liittyviin kysymyksiin maanantaista 23.3. alkaen.

Keskussairaalan pääovi suljetaan viikonlopuksi. Asiakkaat hammassärkypäivystykseen, lastenpäivystykseen ja synnytysyksikköön tulevat puhelinyhteydenottojen perusteella ja heitä ohjeistetaan tästä puhelimessa.

Poikkeavien aukioloaikojen listaus päivitetään sivulle: https://korona.soite.fi/soiten-poikkeavat-aukioloajat-koronavirusepidemian-johdosta-2/

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media