omaolo.fi
06.04.2020

Koro­na­tie­do­te 6.4.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin klo 12 ja pitää yllä tilannekuvaa. Soiten alueella tilanne jatkuu rauhallisena ja varautuminen etenee suunnitelmien mukaan.

Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Yhteensä Soiten alueella on nyt todettu kahdeksan koronavirustartuntaa. Koronapoliklinikalla näytteenotossa ja puhelimessa tilanne jatkuu rauhallisena.

Soite on tänään tiedottanut, että 6.4.2020 alkaen synnyttäjän tukihenkilön läsnäolo-oikeutta rajoitetaan Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa. Lue koko tiedote.

Pää­siäi­sen lähes­tyes­sä haluam­me pai­na­vas­ti muis­tut­taa, että voi­mas­sa ole­via ohjeis­tuk­sia nou­da­te­taan. Pää­siäi­sen näkö­kul­mas­ta tämä tar­koit­taa, että:

  • Kyläilyjä on vältettävä ja turvavälit on muistettava.
  • Yli 10 hengen kokoontumisia ei saa järjestää ulkonakaan, eli pääsiäiskokkojen ympärille ei saa kokoontua. Kokkoa voi seurata vaikka autosta.
  • Trullit eivät voi lähteä kiertämään taloja.

Ohjeet koronavirustartunnan estämiseen löytyvät Toimi näin -sivulta.

Soiten poikkeavien aukioloaikojen ja toimintamuutosten listaukseen ei tullut lisäyksiä. Pääsiäisen ajan poikkeavat aukiloajat tiedotetaan www.soite.fi sivustolla.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media