omaolo.fi
06.05.2020

Koro­na­tie­do­te 6.5.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin ja pitää yllä tilannekuvaa. Soiten alueella tilanne jatkuu rauhallisena ja varautuminen etenee suunnitelmien mukaan.

Tilanne on ennallaan: uusia koronavirustartuntoja ei ole todettu tänään Soiten alueella. Yhtään koronapotilasta ei ole osastohoidossa. Yhteensä Soitessa on diagnosoitu 17 koronavirustartuntaa ja kaikki Soiten alueen tartuntaketjut on pystytty jäljittämään.  

Koronapuhelimessa ja -poliklinikalla sekä infektiovastaanotoilla tilanne jatkuu hyvin rauhallisena. Koronavirustestejä tehdään matalalla kynnyksellä koronaoireisilta.

Valmiusryhmässä päätettiin selkiyttää koronanäytteidenottopisteiden nimitystä. Tästä lähtien kaikki koronaoireisia hoitavat vastaanotot ovat nimeltään infektiovastaanottoja; myös Kokkolan koronapoliklinikka. Infektiovastaanotot sijaitsevat Kokkolan pääterveysasemalla, Kannuksen terveysasemalla sekä Tunkkarin terveysasemalla.

Soiten poikkeavien aukioloaikojen ja toimintamuutosten listaukseen tuli tarkennusta vastaanottojen, neurologian ja kuntoutuksen sekä hoitotarvikejakelun osalta.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media