omaolo.fi
07.04.2020

Koro­na­tie­do­te 7.4.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu päivittäin klo 12 ja pitää yllä tilannekuvaa. Soiten alueella tilanne jatkuu rauhallisena ja varautuminen etenee suunnitelmien mukaan.

Uusia koronavirustartuntoja ei ole todettu tänään Soiten alueella. Yhteensä Soiten alueella on todettu kahdeksan koronavirustartuntaa. THL raportoi koronatartunnat koronakartta-sivustolle kotikunnan mukaan näytteenottopaikasta riippumatta, ja Soite ilmoittaa lukumäärän, joka kirjautuu Keski-Pohjanmaan alueelle.

Koronapuhelimessa tilanne jatkuu rauhallisena. Koronapoliklinikan näytteenotossa ollut vilkkaampaa kuin viikonloppuna ja näytteitä on otettu n. 30 päivässä. Soite on saamassa oman koronavirustestauslaitteen noin kahden viikon sisällä. Oma testauslaite nopeuttaa tutkimuksia ja mahdollistaa tutkimusmäärien kasvattamisen.

Valmiusryhmä päätti myös, että keskussairaalan A2 ovi lukitaan pääsiäisenä. Ovelle tulee porttipuhelin, josta saa yhteyden vartijaan. Pääovi on lukittuna aiemman päätöksen mukaisesti (lukittuu arkisin klo 16 ja on lukossa viikonloppuisin).

Soiten poikkeavien aukioloaikojen ja toimintamuutosten listaukseen ei tullut lisäyksiä.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media