omaolo.fi Rokotukset
16.04.2021

Ajan­va­raus koro­na­ro­ko­tuk­siin laa­je­nee yli 60-vuotiaisiin

Koro­na­ro­ko­tus­ten koh­de­ryh­mää laa­jen­ne­taan yli 60-vuo­tiai­siin. Nyt koro­na­ro­kot­teen voi­vat siis saa­da kaik­ki yli 60-vuo­ti­aat, sekä ris­ki­ryh­mään 1 ja 2 kuu­lu­vat 18–64-vuotiaat Soi­ten alu­een asukkaat.

  • Puhelinajanvaraus aukeaa tiistaina 20.4.2021 klo 12.
  • Myös sähköiseen ajanvaraukseen osoitteessa https://soite.terveytesi.fi avautuu lisää aikoja tiistaina 20.4.2021 klo 12. Sähköiseen ajanvaraukseen lisätään aikoja tilanteen mukaan muulloinkin, mikäli tulee peruutuksia tai äkkinäisiä lisäyksiä rokotemääriin. Päivät, jolloin on vapaita aikoja tarjolla, näkyvät nettikalenterissa vihreällä.

Soi­tes­sa 18–64-vuotiaita ris­ki­ryh­mään 1 ja 2 kuu­lu­via sekä 60–64-vuotiaita roko­te­taan mRNA-rokot­teil­la (Pfizer-BioN­tec Comir­na­ty ja Moder­na). Yli 65-vuo­tiai­ta roko­te­taan Astra Zenecan rokot­teel­la THL:n suo­si­tus­ten mukaisesti.

Huom! Poik­keuk­se­na ovat yli 65-vuo­ti­aat hen­ki­löt, joil­la on ollut aivo­las­ki­mo­tu­kos (sinustrom­boo­si) tai hepa­rii­ni­hoi­toon liit­ty­vä veri­hiu­ta­lei­den vähäi­syys (trom­bo­sy­to­pe­nia HIT); heil­le anne­taan mRNA-roko­te (Pfizer-BioN­tec Comir­na­ty tai Moder­na). Jos olet sai­ras­ta­nut täl­lai­sen tau­din, varaa aika puhelimitse.

koronavilkku-banneri-mobiili
rokotteet-ja-koronavirus-banneri

Sosiaalinen media