omaolo.fi
16.12.2020

Soi­ten alue jat­kaa koro­na­vi­ruk­sen kiih­ty­mis­vai­hees­sa – suo­si­tuk­set voi­mas­sa 10.1.2021 saakka

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontui keskiviikkona 16.12.2020 ja linjasi alueellisen koronavirustilanteen sekä suositukset. Soiten alue pysyy koronaviruksen kiihtymisvaiheessa ja voimassa olevien suositusten määräaikaa jatkettiin 10.1.2021 saakka.

Koronavirustilanne on lyhyellä aikajänteellä Soiten alueella parantunut, mutta on tärkeää varautua joulunajan mahdollisiin uusiin tautitapauksiin sekä jatkossa loppiaisen aikaan ajoittuviin jatkotartuntoihin.

Lähialueiden Keski-Pohjanmaata huonompi tautitilanne edellyttää, että suosituksia ei voida keventää. Näin ollen COVID-19-viranomaistyöryhmä linjasi, että Keski-Pohjanmaalla jatkuu koronaviruksen kiihtymisvaihe. Olemassa olevien koronavirustilanteen alueellisten määräyksien ja suositusten voimassaoloaikaa jatkettiin sunnuntaihin 10.1.2021 saakka.

Soiten alueella voimassa olevat koronaviruksen kiihtymisvaiheen määräykset ja suositukset listataan Soiten koronasivustolla: https://korona.soite.fi/suositukset/

Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja eilen 15.12.2020 tiedotetun tartunnan jälkeen. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa tällä hetkellä yhtään koronavirustartunnan saanutta. Alueellinen tilannekuva löytyy Soiten koronasivustolta: https://korona.soite.fi   

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media