omaolo.fi
02.10.2020

Soi­ten alu­eel­la todet­tu kol­me uut­ta koronavirustartuntaa

Soiten alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat liittyvät Ylläksellä todettuun tartuntaketjuun. Kahden tartunnan osalta altistuneet on kartoitettu ja asetettu karanteeniin. Altistuneita on näissä kahdessa tapauksessa yhteensä 15. Kolmannen tartunnan altistuneiden osalta selvitystyö on vielä käynnissä. Tapauksiin ei kuitenkaan liity joukkoaltistumista.

Yksi uusista tartunnoista on todettu Soiten työntekijällä. Hyvän suojautumisen takia tartuntaan liittyy vain yksi altistunut henkilö, eikä altistunut ole Soiten asiakas.

Kaikilla oireet ovat lieviä ja tartunnan saaneet ovat kotihoidossa.

Kuluneen kahden viikon aikana Soiten alueella on todettu yhteensä kymmenen koronavirustartuntaa. Yhteensä koko pandemian aikana Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu nyt 50 koronavirustartuntaa. Tilannekuva päivitetään maanantaisin ilmaantuvuuden osalta.

Tes­tauk­seen tulee hakeu­tua lie­vis­sä­kin oireissa

Jos sinulla on lieviäkään koronavirukseen viittaavia oireita, pysy kotona ja ota meihin yhteyttä! Soita koronaneuvontanumeroon 06 828 7499 ja Soiten ammattilainen arvioi hoidontarpeesi. Tarvittaessa kutsumme sinut vastaanotolle ja koronavirustestaukseen.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media