omaolo.fi
15.12.2020

Soi­ten alu­eel­la todet­tu yksi uusi koronavirustartunta

Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Tartunta liittyy aikaisempaan tartuntaketjuun ja tartunnan saanut oli jo ennestään karanteenissa.

Yhteensä koko pandemian aikana Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on nyt todettu 148 koronavirustartuntaa. Linkki: ajantasainen tilannekuva

Estä koro­na­vi­ruk­sen leviäminen:

  • Pese kätesi tai käytä käsidesiä ahkerasti
  • Yski hihaan tai nenäliinaan
  • Pidä etäisyyttä toisiin ihmisiin
  • Käytä maskia
  • Jos saat oireita, pysy kotona ja hakeudu testiin ajoissa ja lievissäkin oireissa
  • Lataa ja käytä Koronavilkkua

On tär­ke­ää hakeu­tua tes­tauk­seen lie­vis­sä­kin oireissa!

Sähköinen yhteydenotto:

Yhteydenoton Soiten infektiovastaanotolle voi tehdä täyttämällä Omaolo-palvelun koronaoirearvion osoitteessa: https://www.omaolo.fi/  Mikäli oireesi sitä edellyttävät, yhteystietosi voidaan välittää Soiteen tai voit itse varata Omaolon kautta ajan drive in -testaukseen. Linkki ajanvaraukseen tarjotaan oirearvion täyttämisen jälkeen, mikäli oireesi edellyttävät koronavirustestausta.

Yhteydenotto puhelimitse:

Koronaneuvontapuhelin on avoinna arkisin klo 8-17 ja viikonloppuisin klo 8-16 numerossa 06 828 7499 (aikuiset, yli 16-vuotiaat sairastuneet). Soiten lasten päivystys on avoinna ympäri vuorokauden 24/7 puh. 06 826 4444 (alle 16-vuotiaat sairastuneet). Jos terveydentilasi vaatii päivystyksellistä hoitoa, soita Soiten yhteispäivystykseen puh. 06 826 4500.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media