omaolo.fi
15.10.2020

Soi­ten koro­na­val­mius­ryh­män tie­do­te 15.10.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin sekä tarvittaessa ja pitää yllä tilannekuvaa. Varautuminen on suunnitelmien mukaista.

Soiten alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Altistuneet on kartoitettu ja asetettu karanteeniin. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa yhtään koronapotilasta.

Yhteensä koko pandemian aikana Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on nyt todettu 77 koronavirustartuntaa.

Soitessa vahvistetaan infektiovastaanottojen toimintaa henkilöstöresurssien joustavilla siirroilla. Koivuhaan vastaanotto suljetaan viikoksi 43 (19.-23.10.), ja näin terveydenhuollon henkilökuntaa siirretään koronatyöhön.

Jo sovitut ajat siirretään Kokkolan pääterveysasemalle. Asiakkaille ilmoitetaan muutoksesta henkilökohtaisesti. Myös Koivuhaan terveysaseman puhelut ohjataan sulun ajan Kokkolan pääterveysasemalle.

Mahdollisesta sulun jatkosta päätetään myöhemmin.

Tes­tauk­seen tulee hakeu­tua lie­vis­sä­kin oireissa

Edelleen suositamme Soiten alueen asukkaita ottamaan yhteyttä Soiteen lievissäkin koronavirustartuntaan viittaavissa oireissa. Yhteydenoton voi tehdä täyttämällä Omaolo-palvelun koronaoirearvion (omaolo.fi). Mikäli oireesi sitä edellyttävät, yhteystietosi voidaan välittää Soiteen tai voit itse varata Omaolon kautta ajan Kokkolan drive in -testaukseen. Koronaneuvontapuhelin on edelleen avoinna arkisin klo 8-17 ja viikonloppuisin klo 8-16 numerossa 06 828 7499.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media