omaolo.fi
17.12.2020

Soi­ten koro­na­val­mius­ryh­män tie­do­te 17.12.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin sekä tarvittaessa ja pitää yllä tilannekuvaa. Varautuminen on suunnitelmien mukaista.

Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja. Viimeisin koronavirustartunta todettiin Soiten alueella 14.12.2020. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa tällä hetkellä yhtään koronavirustartunnan saanutta.

Aluehallintovirasto on antanut uuden määräyksen kokoontumisrajoituksista Keski-Pohjanmaalla:

”Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän kymmeneen henkilöön 22.12.2020-17.1.2021 väliseksi ajaksi Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueella.” Lue lisää AVI:n tiedotteesta.

Keski-Pohjanmaa on edelleen koronaviruksen kiihtymisvaiheessa. Soiten koronasivustolta löytyvät voimassa olevat määräykset ja suositukset.

Soiten koronasivustolle on nyt lisätty tietoa myös koronavirusrokotteista. Sivulta löydät hyödyllisiä linkkejä rokotetietoon sekä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Soitessa varaudutaan joulun aikaan henkilöstöjärjestelyin, jotta alueen asukkaiden hoito ja potilasturvallisuus voidaan varmistaa, mikäli koronavirustilanne pahenee alueella.

Koro­na­val­mius­ryh­mä muis­tut­taa suo­si­tuk­ses­ta jou­lun ajan juhliin:

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media