omaolo.fi
21.09.2020

Soi­ten koro­na­val­mius­ryh­män tie­do­te 21.9.2020

Soiten koronavalmiusryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin sekä tarvittaessa ja pitää yllä tilannekuvaa. Varautuminen on suunnitelmien mukaista.

Soiten alueella todettiin viikonlopun aikana kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan saaneet ovat kotieristyksessä. Uudet koronavirustartunnat eivät liity aiempiin tartuntaketjuihin, eivätkä uudet tapaukset liity toisiinsa. Yksi tartunnan saanut on Keski-Pohjanmaan ulkopuolelta.

Kahdessa Soiten alueen tartunnassa on yhteensä kymmenen altistunutta, jotka on kontaktoitu ja asetettu karanteeniin. Soiten alueen ulkopuolisen tartunnan selvitystyötä jatketaan tartunnan saaneen omassa sairaanhoitopiirissä. Yhteensä Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on nyt diagnosoitu 43 koronavirustartuntaa.

Tiedotamme viikonloppuisin todetuista uusista tartunnoista maanantaisin koronavalmiusryhmän kokouksen jälkeen, jolloin kokonaiskuva on tarkentunut. Viikonloppuisin tiedotamme uusista koronatapauksista, mikäli ne aiheuttavat laajaa altistumista tai ovat muulla tavoin poikkeavia.

koronavilkku-banneri-mobiili

Sosiaalinen media