Soi­ten toi­min­tamu­u­tok­set

Soi­ten toi­min­nas­sa muu­tok­sia koro­na­vi­ruse­pi­de­mian joh­dos­ta

THL:n tietojen ja muiden maiden kokemusten perusteella koronavirusepidemian leviäminen on todennäköistä, vaikka Keski-Pohjanmaalla epidemiaa ei vielä ole havaittu.
Soite on ryhtynyt rajaamistoimiin koronaviruspandemian leviämisen estämiseksi ja olemme siirtäneet henkilöstöä työskentelemään niissä yksiköissä, joissa tarve on suurin. Tämän vuoksi:

Linkki: Toimi näin, jos epäilet koronavirustartuntaa

Seuraa Soiten muuta tiedottamista verkkosivuilla www.soite.fi sekä sosiaalisessa mediassa:

Facebook SoiteFacebook keskussairaalaTwitter

Soi­ten poik­kea­vat aukio­loa­jat koro­na­vi­ruse­pi­de­mian joh­dos­ta

Haluamme varmistaa mahdollisimman hyvän ja laadukkaan kiireellisen hoidon pandemian aikana. Soite on ryhtynyt rajaamistoimiin koronaviruspandemian leviämisen estämiseksi ja olemme siirtäneet henkilöstöä työskentelemään niissä yksiköissä, joissa tarve on suurin.

Tämän vuoksi aukioloajat Soiten yksiköissä muuttuvat ja osa ei-kiireellisistä ajoista perutaan. Tilannetta arvioidaan päivittäin ja uusimmat aukioloajat ja toimintamuutokset päivitetään tähän listaukseen.

Soiten terveyskeskukset, päivystys sekä sosiaalipalvelut ovat avoinna ja palvelevat asiakkaita. Jos asiakas saa ajan Soiteen, on ammattilainen arvioinut, että on pienempi riski tulla hoitamaan vaiva tai huoli kuin jättää se hoitamatta. Haluamme korostaa, että Soiteen on turvallista tulla ja asiat kannattaa hoitaa ajoissa, jotta ne eivät pahene ja johda kiireelliseen hoitoon päivystyksessä, erikoissairaanhoidossa tai sosiaalipalveluissa.

Toi­min­ta­muu­tok­set

Keskussairaalan poliklinikoilla hoidetaan ensisijaisesti kiireellistä hoitoa vaativat potilaat ja ajankohtainen epidemiatilanne huomioiden myös välttämätön os​a ei-kiireellistä hoitoa.

Poik­kea­vat aukio­loa­jat kos­ke­vat seu­raa­via yksi­köi­tä (päi­vi­tet­ty 4.6.2020):

Seuraa Soiten muuta tiedottamista verkkosivuilla www.soite.fi sekä sosiaalisessa mediassa:

Facebook SoiteFacebook keskussairaalaTwitter

Sosiaalinen media